Defence4Woman

Tijdens de lessen Defence4Woman leer je in een leuke en vertrouwde omgeving jezelf te verdedigen tegen allerlei gevaarlijke situaties. De Defence4Woman lessen laten op een gevarieerde en dynamische manier zien hoe je jezelf kunt verdedigen door middel van speciale zelfverdedigingstechnieken.

De lessen zijn meer dan alleen een fysieke training. Er wordt namelijk ook aandacht besteed aan het opbouwen van zelfvertrouwen, concentratievermogen en doorzettingsvermogen. Samen met een groep gelijkgestemde vrouwen zal er ruim een uur aan de eerdergenoemde componenten worden gewerkt.
Door de lessen te volgen kan jouw persoonlijke veiligheidsgevoel worden vergroot. Je hoeft niet meer bang te zijn om ’s avonds alleen over straat te gaan. Na deze lessen weet je dat je in staat bent om aan onveilige situaties het hoofd te bieden.

Ben jij benieuwd naar dit unieke concept? En zou je graag meer willen trainen en je leven een sportieve impuls willen geven? Kom dan gerust een keer een proefles meedraaien. De trainingen worden elke vrijdagochtend van 10:00 tot 11:00 uur gegeven.

Lijkt het je leuk om mee te doen? Vraag hier een proefles aan

Laden...