Over Kamato Gym

Wij zijn gestart in 2016 met als doel een ieder te helpen die onze hulp nodig heeft.
Mensen helpen is dan ook onze passie. Bij Kamato Gym  trainen we je op je eigen niveau, dagen we je uit en begeleiden we je naar een betere versie van jezelf.

Respect en veiligheid staan bij ons dan ook bovenaan, want je moet bij ons veilig kunnen werken aan je vaardigheden.

Ons team bestaat uit instructeurs die dezelfde passie en visie hebben: zoveel mogelijk mensen helpen. Het team van Kamato Gym bestaat uit gecertificeerde instructeurs die gespecialiseerd zijn in het trainen van zowel de burger als de overheid.

Ben jij klaar voor een nieuwe stap en wil jij dat wij je helpen naar een beter versie van jezelf?
Meld je dan nu aan voor een proefles.

Onze locaties

Locatie Barendrecht

Arnhemseweg 14, 2994 LA Barendrecht

Ons team

Tom is oprichter en hoofdinstructeur van Kamato Gym.

Hij is gediplomeerd Sportcoördinator, Combat Fitness instructeur, Move it-instructeur, Bewegingsagoog, Fitnessinstructeur en IKMF Krav Maga-instructor en de jongste Law Enforcement instructeur die er is. Tom is geboren op 25 mei 1994 in Dordrecht. Tom is vanaf zijn 14e levensjaar begonnen met Aikido en is in de loop van de periode in contact gekomen met Krav Maga en MMA. Vanaf zijn 16e jaar is hij begonnen met fanatiek trainen in Krav Maga en MMA. Daarnaast heeft hij de opleiding Sport en Bewegen gevolgd te Rotterdam.

Hij is gespecialiseerd in Fitness, en werken met aangepast sporten ( moeilijk lerende kinderen , kinderen met een motorische en cognitieve achterstand)

Joey is geboren op 23 juli 1987 en is het grootste deel van zijn leven al bezig met fanatiek sporten op recreatief niveau. Buiten 25 jaar amateur voetbal heeft hij ruim 20 jaar vechtsport ervaring in verschillende disciplines als Kyokushin karate, (kick)boksen en judo waarin hij de bruine band behaalde. De benodigde tijd om bekwaam te worden in deze vechtsporten bleek echter erg lang en het praktisch nut minimaal.
In 2017 kwam Joey in aanraking met Krav Maga en sindsdien traint hij bij Kamato Gym. In juni 2019 is Joey door hoofdinstructeur Tom Gevers gevraagd instructeur te worden. Na 180 uur trainen en studeren o.l.v. Israëlische Krav Maga experts Tamir Gilad, Israël Tamir en Orel Malka heeft Joey in januari 2020 de IKMF Civilian Instructor Course succesvol afgerond. Sindsdien verzorgd hij zelfstandig lessen bij Kamato Gym.
Van origine is Joey binnenvaart kapitein, maar na 15 jaar varen en naast het lesgeven reist hij de wereld rond als ‘automation expertʼ om mensen en bedrijven te trainen in het gebruik van
specialistische equipment t.b.v. oppervlakte behandeling.
“Het mooie van Krav Maga is dat iedereen in een relatief korte tijd veel resultaat kan behalen op zowel fysiek als mentaal vlak. Het geeft enorm veel voldoening mensen te zien groeien d.m.v het uitvoeren van mijn passie.”

Dani is op vroege leeftijd begonnen met het beoefenen van vechtsporten, waaronder voornamelijk het indonesische Pencak Silat.
Sinds 2019 is Dani instructeur Defense4kids.
Sinds 2020 is Dani IKMF Krav Maga instructeur en geeft hij vol passie les bij Kamato Gym in Barendrecht.
Hij vindt Krav Maga een zeer effectief zelfverdediging systeem, omdat het gebaseerd is op de natuurlijke reflexen van de mens.
Kort geleden is Dani begonnen met het trainen in MMA en Brazilian Jiu-jitsu om zijn eigen fightingskills te verbeteren.
Dani is bij Kamato Gym:
Instructeur Defense4kids
Instructeur IKMF Krav Maga.
“never give up, never back down”

Mira Massing is geboren op 18 juli 1999 in Leuven.
Mira is Nederlands Kampioen boksen 2020 (A-klasse, 60kg) en is afgestudeerd aan de opleiding Integrale Veiligheidskunde. Echter besloot Mira verder te gaan binnen de sportsector.
Naast haar bezigheden als topsporter geeft Mira ook boks- en krachttrainingen. Haar doel is dan ook om in 2023 te certificeren als IKMF Krav Maga instructeur om Krav Maga lessen te verzorgen binnen Kamato Gym.
Naast de boks, kracht en personal trainingen verzorgd Mira ook bokslessen op de zaterdag.

Berend Ozinga is geboren op 24 november 2000 in Mijnsheerenland.
Berend beoefend al jaren verschillende soorten sport waaronder vooral voetbal en fitness.
Later heeft hij zijn passie gevonden in de verdediging sport Krav Maga.
Afgelopen jaren heeft hij zich hierin doorontwikkeld, doormiddel van een stage periode van een jaar binnen Kamato Gym. Hierbij heeft hij zich gespecialiseerd in Defence4Kids. Nu focust Berend zich op het halen van zijn IKMF Krav Maga papieren om binnen Kamato Gym Krav Maga te kunnen verzorgen.
Daarbuiten geeft Berend momenteel ook Cardiobokslessen en Personal Coaching binnen de organisatie.