FIT WORDEN MET CARDIO BOXING

De Cardiobokstrainingen zijn voor iedereen die op een leuke manier fit wil worden of blijven. Bij de cardiobokslessen gaat het voornamelijk om kracht, uithoudingsvermogen, teamwork en niet geheel onbelangrijk: plezier. Door een leuke combinatie van verschillende boks- en circuitvormen werk je aan je algehele fitheid.

De naam zegt het misschien al een beetje, maar tijdens de Cardiobokstrainingen wordt er voornamelijk met bokszakken en pads gewerkt. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je na de trainingen met blauwe plekken naar huis gaat. Tijdens de lessen wordt er namelijk niet gespard met elkaar. Er wordt alleen op de daarvoor bestemde attributen geslagen en geschopt.

Door de cardiobokstrainingen wordt je gehele lichaam uitgedaagd. Hiernaast wordt je weerstand en uithoudingsvermogen verhoogd en kun je even wat stoom afblazen. Iedereen wil toch weleens de spanningen van de dag van zich afslaan?

De trainingen zijn in groepsverband, maar toch is de uitdaging geheel op eigen niveau. Tijdens de lessen zullen zeker grenzen worden verlegd, maar voor iedereen zal de ontwikkeling anders zijn. In de 45 minuten durende training is er genoeg tijd voor persoonlijk contact en zullen er veel calorieën worden verbrand.
Ben je benieuwd geworden naar deze interactieve cardiobokstrainingen? Kom dan gerust een keer mee trainen op de dinsdag- of donderdagavond.

Lijkt het je leuk om mee te doen? Vraag hier een proefles aan

Laden...