Bedrijfsclinic

Kamato Gym biedt verschillende hoogwaardige bedrijfstrainingen, helemaal afgestemd op de eisen en wensen van uw bedrijf. Iedereen krijgt helaas wel eens te maken met agressie.

Dit kan zijn (non-)verbaal ofwel fysiek.Ook op de werkvloer komt dit steeds vaker voor. U heeft immers ook op het werk te maken met emoties en persoonlijke kwesties, waarbij mensen soms over de lijn gaan. Hierdoor kunnen uw medewerkers zich onveilig voelen op straat, in openbare gelegenheden of in en op hun werksituatie.

Dit heeft een steeds grotere impact op de maatschappij en de werksfeer van de werknemers. Denk hierbij bijvoorbeeld aan oplopend ziekteverzuim. Om bedrijven hierin te trainen, bieden wij diverse op maat gemaakte bedrijfsclinics.

Onze trainingen komen voort uit Krav Maga.

Dit is een zeer geschikte methode voor zowel mannen als vrouwen van elke leeftijd.
In relatief korte tijd leren wij uw werknemers omgaan met vervelende en onveilige situaties op de werkvloer of daarbuiten.

U leert hierop te anticiperen en te reageren zowel verbaal als non verbaal.

Wilt u graag dat uw werknemers als team goed kunnen samenwerken en respect hebben voor elkaars grenzen? Zichzelf minder vaak ziekmelding zodat het ziekteverzuim naar beneden gaat? Neem dan nu contact met ons op om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Neem contact met ons op om een offerte aan te vragen