Defence4Women

 

Defence4Women

Tijdens de lessen Defence4Women leer je in een leuke en vertrouwde omgeving jezelf te verdedigen tegen allerlei gevaarlijke situaties. De Defence4Women lessen laten op een gevarieerde, dynamische manier zien hoe je jezelf kunt verdedigen door middel van speciale zelfverdedigingstechnieken. 

De lessen zijn meer dan alleen een fysieke training. Er wordt namelijk ook aandacht besteed aan het opbouwen van zelfvertrouwen, concentratievermogen en doorzettingsvermogen. Samen met een groep gelijkgestemde vrouwen zal er ruim een uur aan de eerdergenoemde componenten worden gewerkt. 

Door de lessen te volgen kan het persoonlijke veiligheidsgevoel worden vergroot. Je hoeft niet meer bang te zijn om ’s avonds alleen over straat te gaan. Na deze lessen weet je dat je in staat bent om aan onveilige situaties het hoofd te bieden.  

Ben jij benieuwd naar dit unieke concept? En zou je graag meer willen trainen en je leven een sportieve impuls willen geven? Kom dan gerust een keer een proefles meedraaien. De trainingen worden elke woensdag- en vrijdagochtend van 10:00 tot 11:00 gegeven. 

 

Info

Schrijf je nu snel in voor een proefles Defence4Women.

Schrijf je nu in voor een proefles