Voor Apple

De ios app is te vinden via de onderstaande link

De IKMF App

Met de app ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws, events op nationaal- en clubniveau. Je hebt dus altijd je favoriete club en organisatie bij je in de broekzak. Een community-app voor de smartphone en tablets. De app is een geschenk van IKMF-NL aan haar leden en is kosteloos te downloaden in de app stores van Apple en Google.

De app is een uitkomst voor ons als organisatie, instructors en leden met de mogelijkheden die de app te bieden heeft.  Alle geregistreerde leden van de IKMF kunnen op de app inloggen met hun lidnummer en hun e-mailadres. Je persoonlijke lidnummer en geregistreerde e-mailadres vind je in het kader rechtsboven dit bericht.
We hopen dat jullie veel plezier aan de app zullen beleven en deze veel zullen gebruiken, immers is deze app gemaakt voor jullie.  Wat de app doet en kan Na het inloggen vraagt de app bevestiging om je telefoonnummer en je mailadres te delen. Voor alle duidelijkheid: alleen jouw eigen clubleden zien deze contactgegevens. Mensen van andere scholen zien deze niet. We hebben deze optie ingebouwd zodat je als leden van een club met elkaar kunt afspreken, voor bijvoorbeeld carpoolen, trainen buiten cluburen, gewoon vragen stellen, of wanneer je iets gevonden hebt. Er zijn talloze redenen om iemand te willen benaderen. Ook je instructor kan je via de app willen benaderen wanneer daar reden voor is. Denk bijvoorbeeld bij uitval van de les, uitloop van een test, ziekte, blessure etc.
Ons advies is om te delen zodat je van de volledige functionaliteit van de app kunt genieten. 

Voor Android

De Android app is te vinden via de onderstaande link